Vårtgårdspigmentering

Har du genomgått en bröstreduktion eller vill du förändra utseendet på dina bröstvårtor? Då kan vårtgårdspigmentering eller vårtgårdsförminskning på Skönhetskliniken i Göteborg vara något för dig.

Vårtgårdspigmentering, eller areolarekonstruktion som det heter på fackspråk, vänder sig till dig som har gjort bröstreduktion och behöver en ny bröstvårta. Metoden fungerar även utmärkt om du vill ändra färg eller storlek på dina befintliga bröstvårtor. Vår vårtgårdsförminskning och pigmentering är alltid säker.

Skönhetskliniken erbjuder en mängd nyanser på areola pigment, allt för att matcha den andra vårtgården eller ge dig den färg du önskar på båda vårtgårdarna. Pigmenten ändrar inte färg, utan bleks sakta med tiden.

Skönhetskliniken bedriver samarbete med ett flertal plastikkirurger när det gäller vårtgårdspigmentering efter plastikoperationer och kamouflering av ärr.

Skönhetskliniken arbetar med marknadens bästa mikropigmenteringsmaskin: BEVARO Master Piece. Med digital tatueringsteknik blir behandlingen smidig. Tatueringen görs med extremt fina nålar som går jämt in i huden utan att vibrera. Det gör behandlingen nästintill smärtfri. Nålarna ligger i sterila engångsmoduler för din säkerhet.

Kontakta Skönhetskliniken i Göteborg för att boka tid för vårtgårdspigmentering ›

 

OBS! Alla våra pigment är godkända enligt EU lagstiftning och registrerade hos Läkemedelsverket.

Vårtgårdspigmentering priser & behandlingar

Marlene Olsson, Master PMU Artist 

    • En vårtgård / bröstvårta / areola 120 min / 5500 kr, refill ingår inom 6 månader

 

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop