Fettfrysning & Massage

Fettfrysning med Cryo T-Shock

Vi utför fettfrysning med Cryo T-Shock som är en medicinteknisk godkänd maskin från det välkända företaget Pagani grundat 1947 i Italien. Behandlingen som görs med maskinen är idag en av de mest innovativa behandlingen av lokaliserad fettreducering, cellulitutjämning, rynkborttagning, åldrande samt att tajta till kroppen.

Cryo T-Shock är unik i sitt sätt att eliminera lokaliserat fett, minskar celluliter samt tonar och stramar åt huden. Den använder en helt ny teknik som kombinerar termografi och kryoterapi (termisk chock) för att omforma kroppen. Behandlingen eliminerar lokalt fettceller samt ger ökad kollagenproduktion, detta pga ”shocken” av varma och kalla temperaturer.
Cryo T-Shock är perfekt för kroppsdelar där lös hud är ett problem. Vissa hudområden kan behövas stramas åt, till exempel efter en viktminskning eller en graviditet. Den speciella sammansättningen värme- och kyla hjälper till att dra åt och släta till huden, detta genom att minska fettcellerna samt tighta till huden. Slutresultatet en mer skulpterad du!

Kontakta oss för mer information om vår behandling ›

Hur funkar fettfrysning?

Cryo T-Shock använder en så kalla termisk chock, vilket innebär att behandling varieras mellan hypertermi (värme), kryoterapi (kyla) detta på ett tempererat och kontrollerat sätt. Kryoterapin kristalliserar och tar död på fettcellerna men hjälper även till att stimulera huden och vävnaden. Detta i sig påskyndar all cellaktivitet och har visat sig vara ett mycket effektivt sätt ta bort fett på lokala områden samt att tona kroppen.

Fettceller (jämfört med andra vävnadstyper) är mer sårbara för effekterna av kryoterapi.
Kryoterapi hjälper även till med frisättning av cytokiner och andra inflammatoriska ämnen som även det eliminerar fettceller och därigenom minskar tjockleken på fettlagret. Behandlingen med Cryo T-Shock eliminerar som nämnt fettceller, till skillnad när du går ner i vikt då du minskar fettcellerna i storlek. När du går ner i vikt stannar fettcellerna i kroppen och har stor potential att återigen öka i storlek.

Cryo T-Shock har fördelen att de förstör och eliminerar fettcellerna i de behandlade området och transporterar naturligt bort de döda fettcellerna genom lymfsystemet, blod och urin.

Kringgå svårigheten med att få bort fettdepåer

Fett är mycket energitätt. Därför är det svårt för den som vill gå ner i vikt att träna bort sina fettdepåer och vissa områden kvarstår mer eller mindre alltid. Det kräver oerhört mycket rörelse för att minska ett enda kilo i fett. Med Cryo T-Shock kan du rätta till dessa områden. Men vi rekommenderar alltid en aktiv livsstil för ett total välmående.

Fördelar med Cryo T-Shock fettfrysning

 • Kan användas var som helst på kroppen för att eliminera fett, celluliter och lös hud
 • Icke-kirurgisk och inte smärtsam behandling
 • Lindrar muskelinflammation
 • Stimulerar kollagen och hudens elasticitet
 • Synliga fördelar oftast efter första sessionen
 • Testad i stor utsträckning i Europa och USA

Cryo Slimming

De flesta kvinnor och även män har celluliter, som för det mesta inte kan elimineras genom kost och motion. Med Cryo T-Shock försvinner celluliter, detta genom att minska fettdepåerna och tighta åt huden.
Cryo T-Shock är inte kirurgisk och inte smärtsam, den använder värme och kyla för att starta nedbrytning av fettceller; och på så sätt minska kroppsfett utan att skada andra vävnader. Cryo T-Shock fungerar genom växling mellan varma och kalla behandlingar som direkt appliceras på huden.
Fettceller (jämfört med andra vävnadstyper) är mer sårbara för denna effekt, vilket orsakar det som kallas fettcellapoptos, en naturlig kontrollerad celldöd. Detta leder till frisättning av cytokiner som gradvis eliminerar de drabbade fettcellerna. Dessa inflammatoriska celler ”smälter” de drabbade fettcellerna och lipiderna som bildar dessa fettceller frigörs av lymfsystemet. Resultat: Stor minskning av fettlagret!

Cryotoning

Åldrande, slapp och rynkig hud kan tajtas till och slätas ut med CryoT-Shock. Behandlingen med att växla mellan kalla och varma temperaturer, gör att hudens kollage åter kommer tillbaka.
För ansiktsbehandlingar hjälper T-Shocken till med att släta ut rynkor och ta bort åldersfläckar, och på så sätt skapa ett slätt och mer stramt utseende. Resultaten kan ses direkt, men den mest markanta skillnaden ses främst efter 4-8 sessioner. Många klienter som använder Cryo T-Shock upplever en mer ungdomlig hud samt en minskning av svullnaden runt ögonen och även mindre porstorlek.
Cryo T-Shock kan även eliminerar celluliter, tar fram de fina linjerna och tar bort rynkorna. Den ökar helt enkelt din kropps förmåga att producera kollage och hudens elasticitet återställs. Med Cryo T-Shoc kan du även strama och tona fram muskler!

FETTFRYSNING & SKIN TIGHTENING PRISER

 • Cryo Fettfrysning Ansikte 30 min / 1700 kr
 • Cryo Fettfrysning Kropp ett område 30 min / 2450 kr
 • Cryo Fettfrysning Kropp två områden 60 min / 4900 kr
 • Cryo Massage/Idrottsmassage 60 min / 4900 kr</li<
0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop