Ärrkamouflage

Ibland kan ärrbildning kännas störande. Visste du att ett ärr från exempelvis en plastikoperation eller brännskada går att göra nästintill osynligt? Med vår ärrborttagning och ärrkamouflage i Göteborg kan du ta bort ärr.

Metoden för ärrkamouflage bygger på att tillföra ett hud-nära pigment som gör att ärret inte syns. Det fungerar bra på alla slags vita ärr på kroppen, i ansiktet eller runt bröstvårtorna. Även brännskadad hud kan få ett bättre utseende.

Skönhetskliniken bedriver samarbete med ett flertal plastikkirurger när det gäller ärrkamouflage och vårtgårdspigmentering efter operationer. Vi erbjuder även Co2 laserbehandling för ung och frisk hy

Skönhetskliniken arbetar med marknadens bästa maskiner. Med digital tatueringsteknik blir behandlingen smidig. Tatueringen görs med extremt fina nålar som går jämt in i huden utan att vibrera. Det gör behandlingen nästintill smärtfri. Nålarna ligger i sterila engångsmoduler för din säkerhet. Pigmenten ändrar inte färg, utan bleks sakta med tiden.

Kontakta Skönhetskliniken i Göteborg för att boka tid för ärrkamouflage›

 OBS! Alla våra pigment är godkända enligt EU lagstiftning och registrerade hos Läkemedelsverket.

ÄRRKAMOUFLAGE / ÄRRPIGMENTERING PRISER

  • Ärrkamouflage 45 min  Marlene Olsson, Master PMU Artist  fr. 3000 kr
   (Priset beror på område / storlek mm konsultation sker i samband med ditt besök)

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop