Ultra V Trådlyft

Ultra V Trådlyft, 60 min to turn back the clock

Ultra V Trådlyft är en säker, effektiv samt icke – kirurgisk behandling som ger omedelbar och långvarig hudföryngring utan intensiv smärta, lång återhämtningstid eller andra restriktioner. Ultra V Trådlyft gör det möjligt för individen att behandlas och omedelbart återgå till vardagliga aktiviteter. Ultra V Trådlyft har snabbt blivit en ledande metod bland hudföryngrande behandlingar och skiljer sig från de olika varianter av trådlyft som tidigare använts i Sverige. Med Ultra V nledningen är att patienterna snabbt Trådlyft med den vetenskapligt beprövade Ultra V tekniken syftar till att stimulera hudens vävnad och att aktivera hudens kollagen och elastin produktion. Vid behandlingen används nedbrytbara kirurgi trådar som kroppen trivs med och som successivt bryts ned.

Ultra V Trådlyft har snabbt blivit en ledande metod bland hudföryngrings behandlingar. Anledningen är att patienterna snabbt och effektivt upplever utmärkta estetiska resultat utan narkos, intensiv smärta eller lång konvalescens. Det är en vetenskapligt beprövad behandlingsmetod som används för att lyfta, strama till samt öka hudens elasticitet. Resultatet blir övertygande, förloppet är komplikationsfritt.

Ultra V Trådlyft utförs enbart av Skönhetsklinikens legitimerade sjuksköterska och läkare.

Några av Skönhetsklinikens vanligaste Ultra V Trådlyft behandlingsområdena av ansikte:

  • Under haka
  • Mellan och nedre delen av ansikte

Vilka resultat kan förväntas efter Ultra V Trådlyft?

Med Ultra V trådlyft uppnås ett naturligt lyft och därmed en föryngrande effekt med en fastare hudstruktur. Med hjälp av nedbrytbara PDO trådar, som sedan lång tid tillbaka använts vid kirurgi, stimuleras hudens vävnad och produktionen av kollagen och elastin ökar vilket ger en mer uttalad hudföryngring än vid t. ex. laserbehandling och påminner om ett ansiktslyft.

Hur länge håller effekten av Ultra V Trådlyft?

Omedelbart efter behandlingen märks ett tydligt lyft, men maximal effekt av Ultra V behandling ses efter 3 månader. Därefter håller effekten i ca 1.5 år beroende på individens livsstil och typ av hud. Regelbundna ”touch up’s” för att bibehålla den föryngrade effekten längre rekommenderas.

 

Ultra V Trådlyft

  • Under haka 45 min fr. 7 000 kr
  • Mellan och nedre delen av ansikte 60 min fr. 16 000 kr