Kontakta oss

SKÖNHETSKLINIKEN
Götabergsgatan 3
411 34 Göteborg

031 – 711 88 77

Boka tid online

Vår personal

flipp card icon

Mitt namn är Malin Andreasson Persson och är auktoriserad hudterapeut samt massör.

Jag arbetar som kundansvarig på Skönhetskliniken och det är oftast jag som svarar i telefon när du ringer eller tar kontakt med oss.

Med en bakgrund som hudterapeut och massör har jag tidigare arbetat på ett flertal Spa-anläggningar i Sverige samt drivit egen salong. Har stor erfarenhet inom service samt branschen.

Hos mig får du ett professionellt och varmt bemötande, där du som kund är i centrum!

flipp card icon

Jag heter Katarina Jochems och är grundare och ägare till Skönhetskliniken.

I hela mitt liv har jag varit intresserad av hälsa och skönhet. Min passion är att förfina inte att förändra. Jag jobbar gärna med små justeringar mot ett mål, att du ska känna dig vackrare med tiden.

Min första Permanent Makeup-utbildning gick jag år 2000, i Stockholm. Sedan dess har jag gått många vidareutbildningar i kosmetisk tatuering och specialistutbildningar i ärrkamouflage och vårtgårdspigmentering både i Sverige och utomlands. Därefter har jag utvecklat och förfinat alla tekniker inom de olika områdena, som jag nu även utbildar i. Jag håller i grundutbildningar och även mer avancerade utbildningar som vänder sig till lärare i hela världen.

Med en bakgrund som Leg. Sjuksköterska och Injektionsspecialist har jag arbetat med estetiska injektioner sedan 2006. Jag har gått utbildningar i Sverige och utomlands samt är certifierad genom både Restylane och Juvéderm.

Hos mig kan du alltid känna dig trygg!

flipp card icon

Jag heter Gunnar Brandrup-Wognsen och är utbildad inom injektionsbehandlingar. Jag ägnar mig deltid åt estetiska och terapeutiska injektionsbehandlingar samt är medicinskt ansvarig läkare på Skönhetskliniken.

Min bakgrund, jag är Legitimerad Läkare och Docent i thoraxkirurgi vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Tidigare var jag överläkare och verksamhetschef på samma klinik. Sedan 10 år tillbaka arbetar jag på AstraZeneca med forskning och studier kring läkemedel vid hjärtinfarkt.

Mitt intresse för estetik, vackra ting, hälso- och skönhetsvård har alltid funnits där. Vi blir alla äldre och med ålder blir välbefinnande väl så viktigt. Att då kunna hjälpa kunder till detta på ett säkert och ansvarsfullt sätt är ett privilegium. Välkomna!

flipp card icon

Mitt namn är Lena Korneliussen och jag är auktoriserad hudterapeut, diplomerad linergist och diplomerad laserterapeut.

Jag utbildade mig till hudterapeut på Gildaskolan -95 och mina utbildningar till linergist och laserterapeut gjorde jag hos Katarina Jochems här på Skönhetskliniken.

Min stora passion är allt som har med hud och skönhet att göra. Jag har riktat in mig på att jobba med produkter som tillhör kategorin cosmeceuticals. Produkter i denna kategori ger möjlighet att uppgradera behandlingsnivån som verkar på cellnivå och leder till en snabb förändring i huden som du både kan se och känna.

Kosmetisk pigmentering ligger mig varmt om hjärtat! Det är en härlig känsla att se människor som inte har några bryn eller som saknar delar av sina bryn bli hela igen efter en naturlig 3D pigmentering.

Oavsett vad du väljer att göra för behandling hos mig är mitt mål alltid detsamma, att hjälpa dig med att ta fram ditt vackraste jag!

flipp card icon

Mitt namn är Marlene Olsson och är diplomerad linergist och laserterapeut.

År 2011 utbildade jag mig till laserterapeut för blekning och borttagning av tatueringar. Min första utbildning i Permanent Makeup gick jag hos Katarina på Skönhetskliniken 2013.

Målet för mig är att få förfina och lyfta andra, något jag verkligen brinner för.

0