Kontakta oss

SKÖNHETSKLINIKEN
Götabergsgatan 3
411 34 Göteborg

031 – 711 88 77
info@skonhetskliniken.se

Boka tid online

Vår personal

flipp card icon

Mitt namn är Mia och mig är den första du har kontakt med här på kliniken. Jag hjälper till med bokningar, svarar på frågor och tar emot dig på bästa tänkbara sätt vid ditt besök. Allt för att du ska känna dig välkommen och trygg.

flipp card icon

Vill du ha snyggare näsa? Ta bort bekymmersrynkor, kråksparkar eller släta ut ansiktsveck? Då ska du komma till mig, Katarina Jochems, grundare och ägare till Skönhetskliniken, samt Leg. sjuksköterska och injektionsspecialist. Jag drivs av att lyfta fram ditt yngre jag, så att du slipper argrynkan i pannan när du inte är arg eller de sura mungiporna när du inte är sur. Mitt mål är alltid att föryngra och förbättra – med finess – utan att förändra.

Mitt intresse för skönhet hade jag redan som barn. Det fick mig att börja arbeta med permanent makeup, för att sedan utbilda mig till legitimerad sjuksköterska. Därifrån var steget inte långt till att fortsätta med avancerade injektionstekniker. Nu har jag arbetat med estetiska injektioner sedan 2006, samt gått vidareutbildningar både i Sverige och utomlands hos världsledande injektionsspecialister. Jag är certifierad av Estetiska Injektions rådet och erkänd behandlare och tränare för Restylane. De senaste åren har jag utvecklat och förfinat alla tekniker inom de olika områdena, som jag nu även själv utbildar i. Jag håller i grundutbildningar och även mer avancerade utbildningar som vänder sig till sjuksköterskor och läkare i hela världen. Hos mig kan du med andra ord känna dig trygg!

Om det var min önskan att framhäva människors naturliga skönhet som fick mig att starta Skönhetskliniken 2012, så var det mina höga kvalitetskrav som gjorde att jag utvecklade ett eget svenskt Permanent Makeup pigment, Bevaro, som är godkänt och registrerat enligt Läkemedelsverkets föreskrifter. Pigmenteringen sitter bättre, resultatet ser mer naturligt ut – och håller längre. Många som har varit hos mig berättar att de får kommentarer om att de ser piggare och mer utvilade ut, som om de varit på föryngringskurs, vilket är precis vad vi vill åstadkomma på Skönhetskliniken.
Välkommen hit!

flipp card icon

Mitt namn är Lena Korneliussen och jag är auktoriserad hudterapeut och Master PMU Artist.

Jag utbildade mig till hudterapeut på Gilda skolan 1995 och till Pmu Artist här på Skönhetskliniken 2015.

Min stora passion är allt som har med hud och skönhet att göra. Jag har riktat in mig på att jobba med behandlingar och produkter som verkar på cellnivå och leder till en snabb förändring i huden som du både kan se och känna.

Permanent makeup ligger mig varmt om hjärtat. Det är en härlig känsla att få hjälpa människor att känna sig piggare och vackrare. För mig är det viktigt med naturliga resultat.

Oavsett vad du än väljer att göra för behandling hos mig är mitt mål alltid detsamma, att hjälpa dig med ta fram ditt vackraste jag!

flipp card icon

Mitt namn är Marlene Olsson och är Master PMU artist och laserterapeut.

År 2011 utbildade jag mig till laserterapeut för blekning och borttagning av tatueringar. Min första utbildning i Permanent Makeup gick jag hos Katarina på Skönhetskliniken 2013.

Jag har under åtta års tid ständigt utvecklat mig inom området t.ex. microblading, vårtgårdspigmentering, powder lips, powder brows, ärrkamouflag, scalp pigmentering etc.

När jag fick förfrågan om att gå lärareutbildning under år 2018, var svaret helt självklart för mig! Bevaro hade högt tryck på utbildningar och en ny lärare var ett måste. Drömmen gick i uppfyllelse.

Målet för mig är att få förfina och lyfta andra, något jag verkligen brinner för.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop