Fillers

Vrid tillbaka klockan några år och få tillbaka ett yngre utseende eller förstärk något av dina ansiktsdrag med fillers

Detta kan du uppnå genom att utföra fillers!

Skönhetskliniken utför dagligen behandlingar med fillers i Göteborg. Rynkbehandlingen utförs alltid av Legitimerad personal med många års erfarenhet inom skönhetsbranschen och en mängd olika skönhetsutbildningar. En medicinskt ansvarig läkare finns också knuten till kliniken i Göteborg, för din säkerhet.

Fillers består av hyaluronsyra som vår kropp produceras naturligt. Med åldern minskar produktionen och därmed minskar även hudens elasticitet. Det bidrar till att linjer, rynkor och spänsten avtar. En filler påverkar inte musklernas rörlighet, utan reducerar linjer och veck genom att fylla ut området under dem. På så vis lyfts huden upp och blir slätare.

Fillers ger få biverkningar eftersom det är en naturlig produkt. Kontakta oss på Skönhetskliniken för att boka tid för Fillers i Göteborg.

Behandlingsområden för fillers

Behandlingen är framgångsrik för, bland annat:

 • Rynkreducering och hudföryngring
 • Nasolabialveck (de horisontella vecken från näsa till mungipor)
 • Förlorad volym på kindbenen
 • Förstärkning av käklinjen
 • Skapa en mer definierad haka
 • Läppförstoring: Förstora läpparna eller skapa läppkontur
 • Näskorrigering, m m

Behandling

Området som ska behandlas rengörs och tvättas av. Därefter sprutas fillern in med en tunn nål. Det kan sticka till och spänna. Fillern gör att rynkan lyfts upp och du får ett omedelbart resultat.
Vid behandling av läppar kan det kännas lite mer. Skönhetskliniken erbjuder lokalbedövning för att din behandling ska bli så behaglig som möjligt.

Efter behandlingen

Vid behandling med fillers kan du få en rodnad och svullnad i behandlingsområdet som stannar kvar i 3-4 dagar. Du kan känna viss ömhet i upp till en vecka. Det slutgiltiga resultatet ser du efter ungefär en vecka.

Resultat med fillers

Resultaten med fillers är omedelbara. Skönhetsklinikens skickliga behandlare kan åstadkomma en tydlig förändring som samtidigt ser naturlig ut.

Hyaluronsyra är en kroppsegen substans som bryts ned långsamt. Med en upprepad behandling varar Restylane fillers upp till 18 månader och med två upprepade behandlingar upp till 36 månader.

 

Radiesse –
En långverkande fillers

Idag används ofta hyaluronsyra (Restylane, Juvederm etc) för att fylla rynkor. De fillers som varar längre än hyaluronsyra har inte blivit så populära då de inte är lika säkra som hyaluronsyra.

Nu finns sedan några månader i Sverige en ny filler som varar minst ett år för de flesta. Ibland betydligt längre. Den heter RadiesseTM och är en volymökande filler för korrigering av rynkor och förbättring av volym och konturer. Det kan även användas att ge volym i handryggen.

Radiesse består till 30 % av sterila mycket små fina mikrosfärer av kalciumhydroxylapatit i en steril vattenbaserad gel med glycerin.

Radiesse ger direkt resultat och de små fina mikrosfärerna stimulerar hudens egen kollagenproduktion.

Radiesse har funnits sedan 2004 och är en medicinteknisk produkt registrerad hos läkemedelsmyndigheten. Som med andra fillers kan man uppleva en svullnad, smärta, klåda, rodnad och i vissa fall blåmärke i samband med injektionen. Symtomen försvinner oftast inom några dagar.

Man skall vara försiktig med nya produkter då det kan ta lång tid innan man vet om de är säkra. Radiesse har funnits i utlandet sedan minst 8 år och är bl.a. registrerat i USA (FDA) vilken anses tyda på hög säkerhet. Hydroxylapatit finns naturligt i ben och tänderna i kroppen.

Det har länge använts av ortopeder (benkirurger) för att förbättra läkningen mellan ben och en protes. T.ex. moderna höftproteser och tandimplantat har ofta en yta med hydroxylapatit. Radiesse kan upplevas som fastare än andra fillers och bör därför inte användas i läpparna.

LANLUMA

Lanluma är en kollagenstimulerande injicerbar produkt som jämnar ut, omformar och skulpterar.
Denna innovativa filler aktiverar naturlig kollagenproduktion, vilket skapar volym som förbättrar din kropps kurvor och konturer. Den förbättrar din hudkvalité och stramar upp.

Hur fungerar det:

Behandlingen med denna filler utlöser en djup vävnadsreaktion. Den stimulerar kollagen, tillför volym, förbättrar hudstrukturen och rekonstruerar behandlingsområdet för en mer välformad siluett.

Behandlingen utförs under en timma och du kan återgå till dagliga aktiviteter samma dag.

Det brukar krävas mellan 2-3 behandlingar för att uppnå önskar resultat. Synliga resultat kommer gradvis över 3-4 månader.

Eftervård:

Massera området 10 minuter två gånger om dagen i två veckor. 

Behandlingsområden:
 • Rumpa
 • Lår
 • Armar
 • Även Ansikte/hals/dekolletage

Skinbooster

Skinboosters är en unik behandling som återfuktar huden på djupet, förbättrar hudens kvalitet och ger en naturlig lyster.

Hyaluronsyra är ett naturligt förekommande ämne som finns i alla levande organismer och som har den unika förmågan att binda vatten. Skinboosters består av en speciellt utformad hyaluronsyra som stannar länge i kroppen, till skillnad mot kroppens egen hyaluronsyra. Skinboosters injiceras i mikro-doser under huden, där de drar åt sig vatten och ger långvarig, djup återfuktning.

Behandlingsprogram och områden som kan behandlas

Ett typiskt behandlingsprogram med skinboosters består av tre initiala behandlingarna med 2 till 4 veckors mellanrum. Efter en sådan 3-stegsbehandling är rekommendationen att man underhåller med en behandling var sjätte månad.

Skinbooster kan användas, inte bara för att generellt förbättra hudens kvalitet i ansiktet, utan också för att förbättra utsatta och känsliga områden som hals, dekolletage, läppar, händer, knän, armbågar så väl som partier med ärr/akneärr. Skinboosters återskapar inte bara fukt och balans i huden, de ger också huden möjligheten att långsamt stärkas och bli fastare.

Vetenskapligt bevisade resultat

Resultaten av Skinboosters har påvisats i ett flertal kliniska studier. Resultaten börjar visa sig redan efter den första behandlingen, men det är främst efter den inledande 3-stegsbehandlingen som man i studier sett en signifikant förbättring av hudens elasticitet och struktur.

Rekommenderade behandlingsområden:

 • Ansikte
 • Läppar
 • Dekolletaget och halsen
 • Händer
 • Acne ärr

Medan många skönhetsprodukter och behandlingar tenderar att skämma bort huden på ytan, arbetar skinboosters med att förbättra hudens kvalitet inifrån.

Hur det fungerar

Djup återfuktning. Med tiden förändras hudens egenskaper – kollagen och elastiska fibrer försvinner och fördelningen och funktionen hos kroppens egen hyaluronsyra förändras. Hyaluronsyrans viktigaste funktion är att binda vatten och i takt med att den förändras blir huden torrare, tunnare och mindre elastisk.

I motsats till hudkrämer som man lägger på hudens yta, arbetar skinboosters inifrån och ut. Genom att injicera hyalyronsyra precis under hudytan återställer skinboosters fuktbalansen och förbättrar hudens struktur, fasthet, elasticitet samt ger lyster. Enkelt förklarat får huden en boost av fukt och ny energi.

Skinbooster kan användas, inte bara för att generellt förbättra hudens kvalitet i ansiktet, utan också för att förbättra utsatta och känsliga områden som hals, dekolletage, händer, knän så väl som partier med ärr/akneärr. Skinbooster återskapar inte bara fukt och balans i huden, den ger också huden möjligheten att långsamt stärkas och bli fastare.

Profhilo

Vad är Profhilo?

Profhilo är en anti-agebehandling för lös hud som är baserad på hyaluronsyra. Profhilo adderar inte enbart fukt och volym utan även hög koncentration av hyaluronsyra (64g/2ml). Vilket gör den unik från andra fillers/skinbooster behandlingar. Med Profhilo får huden en uppstramande effekt då den stimulerar hudens egen produktion av hyaluronsyra, kollagen och elastin.

Behandlingen utförts i två steg med 3-4 veckors mellanrum.

Behandlingen är progressiv och resultatet kommer gradvis. Slutliga resultatet ses efter ca en månad.

Behandlingen håller i ca 6 månader. Vi rekommenderar en uppföljande behandling varje 6 månader för att bibehålla resultatet.

En perfekt lunchbehandling!

SUNEKOS 200

Besväras du av mörka ringar eller påsar under ögonen? Har du provat olika krämer och behandlingar utan resultat? Nu har vi äntligen funnit lösningen på det!

Vi har fått in en ny unik injektionsbehandling för att komma åt det svåra området precis under och ovanför ögat. Produkten heter Sunekos 200 och består av en blandning av ren hyaluronsyra samt en patenterad sammansättning av aminosyror som stimulerar hudens egna produktion av kollagen och elastin. Behandlingen tillför volym samtidigt som den stärker upp och förbättrar hudens elasticitet. Behandlingen utförs i tre steg med två veckors mellanrum och tar ca 15 minuter. Därefter krävs en påfyllnads behandling med ungefär sex månader mellanrum. Det slutgiltiga resultatet ser man ca 1 månad efter sista behandlingen dock ser många resultat redan efter första gången. Vill du veta mer om produkten eller boka tid för behandling? Tveka inte att kontakta oss.

ULTRACOL PDO

Syftet med UltraCol -injektionen är att stimulera hudens naturliga kollagenproduktion för att återställa spänst, elasticitet och ge en fastare hud och förbättra hudstrukturen. Det primära målet är att uppnå en uppstramande effekt. Det bör noteras att effekten av PDO-injektionsbehandlingen har ett helt annat syfte än hyaluronsyrabehandling (fillers), som vanligtvis används för att skapa volym snarare än att stimulera hudens bindväv. Det är en säker behandling som kräver endast ett fåtal nålstick och innebär minimal återhämtning

UltraCol är en injektionsbehandling som kan läggas överallt, även svårbehandlade områden så som pannan, halsen, handryggarna, nedre ansiktet och inte minst ögonen där behandlingen inte orsakar vätskeretention som vissa andra metoder kan göra särskilt vid slapp och rynkig hud.

UltraCol PDO-injektionen passar både kvinnor och män i olika åldrar. Yngre personer kan genomgå behandlingen för att förebygga ålderstecken och bibehålla en ungdomlig hud, medan äldre personer kan använda den för att få ett mer ungdomligt utseende.

UltraCol PDO-behandlingen kan genomföras antingen som en kur med ett specifikt intervall mellan behandlingarna (vanligtvis ca 8-12 veckor) eller som en engångsbehandling.

PRISER FÖR FILLERS

FILLERS / RESTYLANE

 • Läppar 0,5 ml 30 min / 2900 kr
 • Läppar 1 ml 30 min / 3500 kr
 • Kinder/Käklinje 2 ml 30 min / 6300 kr
 • Näskorrigering 1 ml 30 min / 3900 kr
 • Nasolabialveck 1-2 ml 30 min / 3500-6300 kr
 • Tear trough 30 min/ 4300kr

RABATT om man injicerar flera milliliter vid samma tillfälle

 • 20% på andra ampullen = 6300 kr för 2 ml
 • 30% på tredje ampullen = 8700 kr för 3 ml
 • 40% på fjärde ampullen = 10800 kr för 4 ml
 • 50% på femte ampullen = 12550 kr för 5 ml

SKINBOOSTER / PROFHILO

 • 1 ml 15 min / 2900 kr
 • Kur på två behandlingar à 1 ml 15 min x 2 / 4800 kr
 • Kur på tre behandlingar à 1 ml 15 min x 3 / 6900 kr
 • 2 ml 15 min / 3800 kr
 • Kur på två behandlingar à 2 ml 15 min x 2 / 6800 kr

SUNEKOS

 • Sunekos 200 1 behandling 15 min / 1990 kr
 • Sunekos 200 3 behandlingar / 4900 kr
 • Sunekos 200 4 behandlingar / 5900 kr

ULTRACOL

 • 1 ml tex ögon/ 3300 kr
 • 2 ml tex övre eller nedre kinder / 4900 kr
 • 4 ml tex hals / 6900 kr
 • 8 ml hela ansiktet / 9900 kr

KROPPSFILLERS

 • 30 ml = 17000 kr
 • 60 ml = 32000 kr
 • 100 ml = 52000 kr

RADIESSE

 • 1,5 ml = 5000 kr
 • 0,8 ml = 3000 kr

Hårfiller

 • Hårfiller = 2200kr
 • Hårfiller = Kur 4 gånger 7900kr

 

Skönhetskliniken i Göteborg – Mer än bara fillers

På Skönhetskliniken utför vi dagligen fillers för kindben och läppar(läppförstoring), men vi erbjuder mer injektionsbehandlingar än så. Våra duktiga specialister utför även Botox och Trådlyft. Varmt välkommen in till Skönhetskliniken i Göteborg för din behandling.

 

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop