Om Skönhetskliniken

Skönhetskliniken ligger nära Avenyn i centrala Göteborg. Våra kunder kommer från hela Sverige, en del till och med från flera olika länder i världen!

Skönhetsklinikens mål är att erbjuda dig som kund ett medicinskt säkert sätt att få en Permanent Makeup. Därför följer vi alla Socialstyrelsens och Miljöstyrelsens lagar och förordningar. Här arbetar vi endast med marknadens överlägset bästa kvalité på både apparatur och pigment. Möjligheten finns också att ta bort en tatuering du inte är nöjd med, eller kamouflera ett ärr. Idag samarbetar vi med plastikkirurger och pigmenterar många ärr efter olika plastikoperationer.

Alla vi som arbetar här har en gedigen kompetens, och själv har jag gått en mängd utbildningar både i Sverige och utomlands. Men för att uppnå toppresultat, behöver man även bra verktyg. Därför har jag tagit fram ett eget Permanent Makeup märke, Bevaro.  Egna maskiner tillsammans med tysk tillverkare, ett företag som precis som jag satsar på säkerhet och hygien. De tillverkar de i särklass bästa tatueringsmaskinerna . Idag utbildar vi tillsammans nya duktiga kosmetiska tatuerare världen över, i de mest avancerade teknikerna. Med Bevaro digitala tatueringsmaskin är behandlingen näst intill smärtfri. Nålarna ligger i sterila engångsmoduler för din säkerhet. Pigmenten ändrar inte färg, utan bleks sakta med tiden. Alla våra maskiner är tillverkade i  Tyskland som håller världens högsta standard och säkerhet! Våra pigment är svenska säkra pigment som är registrerade hos Läkemedelsverket. Dem bleker endast med tiden och ändrar inte färg, vilket är helt unikt på marknaden.

Ett urval av våra tjänster:

 • Microblading 
  Förbättra formen och utseendet på dina ögonbryn
 • Botox
  Få en yngre och stramare hud.
 • Fillers
  Effektiv rynkbehandling som spolar tillbaka tiden ett par år.
 • CO2-Laser
  Populära CoolPeel-behandlingar för yngre hud i ansiktet.

 

 

 

 

 

OBS! Alla våra pigment är godkända och registrerade enligt Läkemedelsverkets föreskrifter och förordningar.

Kosmetisk Pigmentering

Kärt barn har många namn, det gäller även kosmetisk pigmentering / permanent makeup! Genom tiderna har vi hört talas om 3D bryn, bryn med stråteknik, microblading, semipermanent makeup, powder brows, ombre brows etc.Vi på Skönhetskliniken arbetar med de senaste teknikerna på marknaden och hos oss kan du få vilken teknik du önskar

Hur gör vi det

Vår professionalism är din trygghetsgaranti. Vi arbetar med största möjliga kompetens och senaste möjliga utrustning. Du blir alltid bemött av Legitimerad personal t.ex. sjuksköterska eller läkare.

Skillnaden på Fillers och Botox

En filler påverkar inte musklernas rörlighet, utan reducerar linjer och veck genom att fylla ut området under dem. På så vis lyfts huden upp och blir slätare. Fillers består av hyaluronsyra som vår kropp producerar naturligt. Med åldern minskar produktionen och därmed minskar även hudens elasticitet. Vi använder endast FDA- godkända produkter t.ex. Restylane, Juvederm och Belotero. Botox är en muskel blockerande / avslappnande injektion, är ett väl beprövat och godkänt läkemedel som använts i många år för sjukdomsbehandling. Andra behandlingar där Botox är effektivt är mot migrän och svettningar.

Var finns vi

Skönhetskliniken ligger nära Avenyn i centrala Göteborg, så det är lätt att hitta till oss. Vi har funnits sedan 2012 och växer hela tiden. Idag är vi många terapeuter som kan ta hand om dig och dina önskemål. En del kunder kommer till oss ända från Norrland.

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop