Om Skönhetskliniken

Skönhetskliniken ligger nära Avenyn i centrala Göteborg. Våra kunder kommer från hela Sverige, en del till och med från flera olika länder i världen!

Skönhetsklinikens mål är att erbjuda dig som kund ett medicinskt säkert sätt att få en Permanent Makeup. Därför följer vi alla Socialstyrelsens och Miljöstyrelsens lagar och förordningar. Här arbetar vi endast med marknadens överlägset bästa kvalité på både apparatur och pigment. Möjligheten finns också att ta bort en tatuering du inte är nöjd med, eller kamouflera ett ärr. Idag samarbetar vi med plastikkirurger och pigmenterar många ärr efter olika plastikoperationer.

Alla vi som arbetar här har en gedigen kompetens, och själv har jag gått en mängd utbildningar både i Sverige och utomlands. Men för att uppnå toppresultat, behöver man även bra verktyg. Därför har jag tagit fram ett eget Permanent Makeup märke, Bevaro.  Egna maskiner tillsammans med tysk tillverkare, ett företag som precis som jag satsar på säkerhet och hygien. De tillverkar de i särklass bästa tatueringsmaskinerna . Idag utbildar vi tillsammans nya duktiga kosmetiska tatuerare världen över, i de mest avancerade teknikerna. Med Bevaro digitala tatueringsmaskin är behandlingen näst intill smärtfri. Nålarna ligger i sterila engångsmoduler för din säkerhet. Pigmenten ändrar inte färg, utan bleks sakta med tiden. Alla våra maskiner är tillverkade i  Tyskland som håller världens högsta standard och säkerhet! Våra pigment är svenska säkra pigment som är registrerade hos Läkemedelsverket. Dem bleker endast med tiden och ändrar inte färg, vilket är helt unikt på marknaden.

 

 

 

 

 

OBS! Alla våra pigment är godkända och registrerade enligt Läkemedelsverkets föreskrifter och förordningar.

Vad gör vi

Skönhetskliniken är känd för sina kosmetiska tatueringar och specialist på fillers och injektionsbehandlingar. Vi arbetar med finess för att framhäva ditt yngre jag, så att du ska kunna behålla, inte förändra, din naturliga skönhet.

Hur gör vi det

Vår professionalism är din trygghetsgaranti. Vi arbetar med största möjliga kompetens och senaste möjliga utrustning – för att göra minsta möjliga insats med finast möjliga effekt. När vårt bidrag är som bäst är det så litet att det knappt märks, men du lämnar oss med ett leende.

Vad får du

När du har varit hos oss, har vi antingen förstärkt, förfinat eller föryngrat de drag du redan har, så att resultatet blir att du ser naturligt piggare och fräschare ut. Vi är specialister på för- yngrande effekter som får dig att se mer utvilad ut. Du får en egoboost, helt enkelt!

Var finns vi

Skönhetskliniken ligger nära Avenyn i centrala Göteborg, så det är lätt att hitta till oss. Vi har funnits sedan 2012 och växer hela tiden. Idag är vi många terapeuter som kan ta hand om dig och dina önskemål. En del kunder kommer till oss ända från Norrland.

Följ vårt arbete på sociala medier

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.

0