Behandling av dubbelhaka

-Permanent upplösning av fettet i dubbelhakan med BELKYRA

Belkyra är det första godkända läkemedlet för upplösning av fettceller, främst i dubbelhakan. En behandling som utmärkt passar både kvinnor och män. För drygt 2 år sedan FDA-godkändes läkemedlet i USA. Nu har Belkyra kommit till Sverige. Vi är stolta över att äntligen få utbilda våra kollegor inom denna fantastiska injektionsteknik.

Hur fungerar behandlingen?

Belkyra injiceras utspritt med en tunn nål i fettcellerna t ex under hakan. Läkemedlet tar sönder fettcellernas vägg, kroppen bryter när resterna som elimineras på naturliga vägar. Kroppen aktiverar samtidigt en liten inflammatorisk reaktion som gör att huden i det behandlade området åtstramas. Uppföljning sker 6-8 veckor efter behandling.

Hur länge håller effekten?

Effekten är permanent, patienter kan dock behöva 1-3 behandlingar för att uppnå optimalt resultat.

Gör det ont?

Behandlingen av dubbelhaka är nästan smärtfri. Nålsticken känns i princip inte, däremot kan man känna en brännande känsla under behandlingsögonblicket och som varar enbart under några minuter.

Finns det några biverkningar?

Vid en lyckad behandling svullnar det behandlade området något. Det är ett tecken på att medlet börjar verka. Viss ömhet och tillfälligt känselbortfall i det behandlade området kan förekomma. Mindre blåmärke kan förekomma av sticken. Det är helt övergående.

Behandling av dubbelhaka

  • Kostnadsfri konsultation 30 min
  • 1 behandlingstillfälle 30 min – Från 9800 kr

Ett till tre behandlingar krävs för att uppnå optimalt resultat.

Följ vårt arbete på sociala medier

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.

0