PRX-T33

PRX-T33

– NY revolutionerande nålfri biorevitalisering!
PRXT-33 är en ny teknologi och era inom estetisk dermatologi och biorevitaliserande anti-agebehandling. Passar alla hudtyper och har minimalt kontraindikationer. ”Down Town” s.k. återhämtningstiden är kort och utan sociala begränsningar.

PRXT-33 innehåller 33% TCA och

Prodigy peel systems 2 & 3 

Is Clinical`s Prodigy peel system ”P2” och ”P3” är designade för att bidra till en jämnare och slätare hudton med massor av lyster. Dessa peeling behandlingar med olika styrkor är målinriktade på att korrigera mindre oregelbundenheter i huden, som ex. fina linjer och rynkor, ojämn hudton och utslag.

Hur fungerar Prodigy Peel?
Peelingen är designad för att peela och avlägsna hudceller på ett kontrollerat och smidigt sätt. Denna process stärker hudens naturliga exfolieringsprocess och cellbildning. Vilka förbättringar kan jag förvänta mig att se med Prodigy Peel? Prodigy Peel ”P1”-systemets fördelar inkluderar: -Förbättringar av mild acne och synliga ålderstecken, inklusive fina linjer och rynkor. -Ljusar upp hyperpigmentering och ojämn hudton, vilket resulterar i en jämnare och finaren ytstruktur och hudton. -Exfolierar och avlägsnar orenheter från tilltäppta porer.

Prodigy Peel ”P2”-systemets fördelar inkluderar: -Tydlig uppljusning av ojämn hudton, inklusive hyperpigmentering och ålderstecken. -Förbättringar av ojämn hud, som slapphet i huden, acne-ärr och fina linjer och rynkor. -Exfolierar och avlägsnar orenheter från tilltäppta porer.

PRXT-33

Full Face 30 min – 2295 kr
Full face kur 4 x 30 min – 5995 kr (1500 kr / behandling)

Hals + decolltage 30 min – 2295 kr
Hals + decolltage 4 x 30 min – 5995 kr

Kombinationsbehandlingar 

Microneedling 15 min tidstillägg – pristillägg 1000 kr

(Till varje behandling medföljer eftervårdsprodukter)

Prodigy Peel 30 min – 2700 kr per behandling

0