Mesoterapi

Din hy utsätts för många stressfaktorer varje dag, såsom; UV-strålning, smog, rökning, kemikalier, föroreningar osv. Dessa olika faktorer påverkar din hy!

Regelbundna behandlingar med hudvårdskrämer och lotions håller din hy ung, fräsch och skyddar dig från oren hy. För att detta ska kunna hjälpa behöver krämerna tränga igenom det yttre hudlagret (epidermis) innan de kan nå det undre skiktet (dermis) för ett hållbart resultat.

Tyvärr är många partiklar i krämerna (t ex vitaminer) helt enkelt för stora för att tränga igenom det första hudlagret och nå sitt mål. Med behandlingen Meso Vytal MicroLifting Treatment hjälper systemet till att leverera dessa kompositioner genom första hudlagret ner direkt till mellersta hudlagret för att fräscha upp, bibehålla och föryngra din hy.

Områden du kan behandla:

 • Ansiktet
 • Halsen
 • Urringningen
 • Baksida av handen

VANLIGA FRÅGOR:

F: Hur går en behandling av Meso Vytal till?
S: Meso Vytal appliceras med hjälp av en speciell modul som har mikroskopiska masserande smånålar. Med hjälp av dessa behandlas det yttre hudlagret och de jobbar sig in mot det mellersta hudlagret med vitaminer, aminosyrer och andra produkter för att ge huden lyster och föryngra din hy.

F: Gör en Meso Vytal behandling ont?
S: Nej, troligtvis kommer du bara att känna en lätt kittlande eller rispande känsla eftersom det mikroskopiska munstycket bara jobbar mellan det yttre och det mellersta hudlagret.

F: I vilka steg görs en behandling?
S: Vi börjar med att fastställa dina individuella behov för det område som ska behandlas. Det finns 3 olika Meso Vytal behandlingar att välja emellan; REFRESH/REVIVE/REJUVINATE Innan behandlingen med munstycket börjar, läggs en AHA-peeling mask på det utvalda området. Den hjälper till att exponera och ta bort avfall och aktivera hudens ämnesomsättning. Därefter masseras den utvalda behandlingen med hjälp av munstycket mellan yttersta och mellersta hudlagret. Speciellt utvalda områden behandlas extra. När behandlingen är klar appliceras en eftervårdskräm som hjälper huden att stabilisera och lugna sig efter behandlingen

F: Behöver jag någon remiss för behandling?
S: Nej, Meso Vytal MicroLifting är en skönhetsbehandling. Inte en medicinsk terapeutisk behandling och är därför inte avsedd att bota någon sjukdom.

F: Hur skiljer sig denna typ av behandling i jämförelse med de äldre metoderna av ”dermarullarna”?
S: Många av de äldre metoderna användes i hopp om att öka kollagenet. De var inte bara ineffektiv, utan de kan faktiskt även skada huden. Eftersom nålarna är för stora och de tränger för djupt ner i huden kan de då bryta små kapillärer, vilket kan i sin tur orsaka permanent telangiektasi (kronisk utvidgning av blodkärl). Man bör även tänka på att ”dermarullarna” kan ha använts på flera klienter och sterilitet av utrustningen kan ifrågasättas. Meso Vytal MicroLifting Treatment skiljer sig från detta då de utskjutande nålarna på munstycket är mikroskopiska och rör sig inte djupare än mellan översta och mellersta hudlagret för att hjälpa krämerna att tränga in. Varje munstycke som används är för engångsbruk och har kliniskt sterila kamrar.

F: Finns det tillfällen då jag inte bör behandlas med Meso Vytal?
S: Om du är allergisk mot någon av produkternas ingredienser eller har överkänslig hy bör du undvika denna behandling. Har du några hudsjukdomar som eksem/akne/psoriasis, etc eller har någon form av immunbrist bör du även avrådas från att bli behandlad på just de områdena. Allt detta diskuteras och gås igenom under konsultationen innan behandlingen.

F: Vad för typ av olika behandlingar finns för att hjälpa min hy?
S: Det finns 3 st olika typer av behandling för din hy. Se vilken som passar dig bäst:

Meso Vytal MicroLifting FRESH är en sofistikerad sammansättning av vitaminer, Q10 och aminosyror. Den levererar de viktigaste näringsämnena din hy behöver – som en daglig kick av friskhet. Vitaminer är naturliga antioxidanter. E-vitamin stärker hudens egna skyddsbarriärer och minimerar effekter av miljöpåverkan och därmed åldrandet. Den starka kombinationen av vitaminer, Q10 och aminosyror är den perfekta anti-aging cocktailen. Det håller skadliga influenser borta och huden blir mjuk och smidig. Meso Vytal FRESH är speciellt anpassad för den hy som är yngre, genom att den tillför de rika näringsvärden som saknas i din dagliga hudvårdsregim.

Meso Vytal MicroLifting PURE skyddar och ger huden näring. Det smarta valet av aminosyror, extraktet av sojabönor och jamsrötter ger allt vad trötta och torkade hudceller behöver. Allt taget från moder naturs bästa recept! Sammansättningen av noga utvalda, naturliga ingredienser skapar en behaglig och långvarig SPA-effekt. Meso Vytal PURE stärker hudens egna motstånd mot torrhet och inflammation. Även känslig hud blir synbart starkare, friskare och smidigare. Meso Vytal PURE friskar helt enkelt upp tråkig, trött och uttorkad hud!

Meso Vytal MicroLifting MED innehåller hyaluronsyra och peptider för att minska rynkor och stimulera din kropps egen kollagenproduktion. Denna behandling jobbar för volym, för fukt och för varaktig skönhet. Den höga halten av hyaluronsyra i Meso Vytal MED ökar hudens celler, höjer fuktnivån och stärker elasticiteten i din hy. Huden ser omedelbart yngre, fräschare och mer stram ut. Meso Vytal MEDs ingredienser är speciellt anpassade för att effektivt minska rynkor och ansiktets uttryckslinjer.

Mesoterapin görs gärna i en kur på tre eller 8 behandlingar. Väljer man den kortare kuren gör man den en gång per vecka.

Behövs en dunderkur, välj 2 behandlingar i veckan i 4 veckor.

MESOTERAPI

 • Mesoterapi ansikte och hals 45 min – 1 390 kr
  Kur 4 ggr – 4 760 kr ord.pris 5 560 kr
  Kur 8 ggr – 8 520 kr ord.pris 11 120 kr
 • Mesoterapi ansikte, hals och dekoltage 60 min – 1 990 kr
  Kur 4 ggr – 6 160 kr ord.pris 7 960 kr
  Kur 8 ggr – 12 320 kr ord.pris 15 920 kr

Följ vårt arbete på sociala medier

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.

0